AK PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI YEMEKTE

AK PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI YEMEKTE

AK PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI YEMEKTE
Giresun
856 Okunma
0


AK Parti Giresun Merkez Belediyesi’nin kazanılmasını zafer yemeğiyle taçlandırdı. AK Parti Giresun milletvekilleri, belediye başkanları, il genel meclisi, belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe başkanları ile partililer yemekte bir araya geldi. Botanik Park’ta gerçekleşen yemekte seçim çalışmalarında özveriyle çalışan partililer plaket ve teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Yemekte partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, 10 yıl aranın ardından yeniden Giresun Belediyesini ak kadrolarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Giresun Belediyesinin kazanılmasında büyük emeği olan tüm partililere teşekkür etti.

Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk de başta Giresun halkı olmak üzere tüm partililere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, seçim kazılmasında gençlik kollarından kadın kollarına tüm partililerin emeğinin büyük olduğunu belirttiler.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise, “Hamdolsun hep birlikte 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla ayrıldık. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi artık hizmet zamanı. İnşallah tam bir uyum içerisinde hareket ederek, tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız ve Giresun’umuzu daha güzel yarınlara hazırlayacağız” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri