Aksu Vadisine taşkın koruma projesi uygulanacak

Aksu Vadisine taşkın koruma projesi uygulanacak

Aksu Vadisine taşkın koruma projesi uygulanacak
Giresun
G.Tarihi: 30.03.2021 07:29
3449 Okunma
0
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara’da sürdürdüğü temaslar kapsamında Aksu Vadisine taşkın koruma projesi ile Çotanak Stadyumu ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasından Dereli yoluna uzanan araç köprüsü inşa edileceğini bildirdi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız ile görüşme gerçekleştiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a yapılması planlanan projeler hakkında müjdeli haberler aldı. DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Aksu vadisinde taşkın koruma projesi uygulanacağını ifade ederek, “Giresun ilimizde taşkın riskini azaltacak ve taşkın zararlarını ortadan kaldıracak projenin ihalesini tamamlayarak yapım sözleşmesini imzaladık” dedi. Genel Müdür Yıldız, Çotanak Stadyumu ile Eğitim ve Araştırma Hastanesinin arasından Dereli yoluna uzanacak 20 metre genişliğindeki araç köprüsü yapılmasına da onay verdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara’da çok verimli bir görüşme yaptıklarını söyleyerek, “Ankara’nın Giresun’a özel bir ilgisi var. Çalışmalarımızı ve şehrimizi yakından takip ediyorlar. Bizde sürekli olarak kendileri ile temas halindeyiz. Gittiğimiz her yerde şehrimizle ilgili taleplerimizi bildiriyoruz. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Biz Ankara ziyaretlerimizi sürekli yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Taşkınlarda zararı en aza indirecek olan taşkın koruma projemiz ve önemli bir ihtiyacı giderecek olan köprümüz Giresun’umuza hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yrd. Sn. Nurettin Canikli’ye, ilgili diğer Bakanlarımıza, DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız’a, Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e, İl Başkanımız Kenan Tatlı’ya ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Giresun’umuza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri