Almira Anne Bebek ve İç Giyim Eynesil'de

Giresun’un Eynesil ilçesinde açılan Almira Anne Bebek ve İç Giyim geniş bir alandan isminden söz ettiriyor.

Almira Anne Bebek ve İç Giyim Eynesil'de
Giresun
G.Tarihi: 27.10.2023 01:33
854 Okunma
0

Giresun’un Eynesil ilçesinde açılan Almira Anne Bebek ve İç Giyim geniş bir alandan isminden söz ettiriyor. Bebek giyim, çocuk giyim ve bay bayan iç giyim ürünlerini bulabileceğiniz mağaza büyümeye hızlı bir şekilde devam ediyor.
Görele ile Beşikdüzü arasında bulunan Eynesil’de ki Almira Mağazası Görele, Tirebolu, Espiye, Beşikdüzü, Vakfıkebir gibi birçok civar ilçelerden talep görerek isminden söz ettiriyor. 

Bebeğinizin Tüh İhtiyaçları Almira’da

Bebek takımları, zıbınlar, hastane çıkışları gibi bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını Almira’dan karşılayabilirsiniz. Birbirinden şık bebek kıyafetlerini uygun fiyatlar ile almak istiyorsanız Almira’ya gitmenizi öneririz. Ayrıca giyim ürünlerinin dışında bebek bakım ürünleri, mamalar, dikkat geliştirme setleri gibi birçok ürünüde bünyesinde barındırmaktadır.

En Şık Çocuk Kıyafetleri Eynesil Almira’da

0-14 yaş arasında ki tüm çocuklarınız için her şeyi Almira’da bulabilirsiniz. Üstelik trendi takip eden birbirinden şık takımlar, tulumlar,elbiseler ve çok daha fazlası.. Birçok markayı uygun fiyatlar ile Almira’da bulabilirsiniz. 

Bay Bayan İç Giyim

Almira, bay ve bayan iç giyim kategorisinde de geniş bir ürün yelpazesini bize sunuyor. Mağazanın ikinci katında bulunan iç giyim reyonunda NBB, Le Jardin, KOM, Penti, Berrak.. gibi birçok ulusal markayı bulabilirsiniz. Ayrıca ig giyimin yanı sıra pijama takımları, eşofmanlar gibi birçok ev giyim ürününü de bu reyonda karşınıza çıkacaktır. Fiyatları ise piyasaya oranla gayet uygun seviyedeler.

İnstagram’dan Takip Etmeyi Unutmayın

10.000’i aşkın takipçisi bulunan Almira Bebek Türkiye’nin her yerine kargo ile ürün gönderimi sağlıyor. Sizde instagram hesaplarını takip ederek yeni gelen ürünlerden haberdar olabilir ve istediğiniz ürünlerin siparişini instagram üzerinden ya da 0536 616 61 28 nolu Whatsapp sipariş hattı üzerinden oluşturabilirsiniz. Ayrıca instagram üzerinden aldığınız ürünlerde değişim yapmak isterseniz mağazadan da değişim yapabiliyorsunuz.

Almira Bebek instagram Hesabı >>  @Almira.Bebek.Eynesil

Almira Anne Bebe & İç Giyim’e Nasıl Ulaşırım


Almira’nın ulaşımı gayet basit. Eynesil merkeze geldiğinizde Avk. Bilal Güdük Caddesini sormanız yeterli. Almira, Cadde de Eren Eczanesi’nin karşısında bulunmaktadır.

Ayrıca Görele, Beşikdüzü, Vakfıkebir gibi çevre ilçelerden de 5-10 dk içerisinde Almira’ya ulaşabilirsiniz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri