ARTAN YEMEKLER BARINAK HAYVANLARINA VERİLİYOR

ARTAN YEMEKLER BARINAK HAYVANLARINA VERİLİYOR

ARTAN YEMEKLER BARINAK HAYVANLARINA VERİLİYOR
Giresun
913 Okunma
0
ARTAN YEMEKLER BARINAK HAYVANLARINA VERİLİYOR

Giresun Belediyesi, Ramazan ayı iftar yemeği programından sonra arta kalan yemekleri çöpe atmak yerine barınaktaki hayvanlara ulaştırıyor.

Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü Salonunda gerçekleşen ve ortalama 1000 kişinin katıldığı iftar yemeklerinden arta kalan yemekler belediye çalışanları tarafından Etbaşoğlu mevkiinde bulunan Hayvanat Bahçesi ve Hayvan Barınağına getirilerek hayvanlara veriliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu; ‘’Geçtiğimiz günlerde Hayvanat Bahçesi ve Hayvan Barınağı ziyaret ettim. Orada yapmayı düşündüğümüz çalışmalar hakkında arkadaşlarımızla planlama yapıyoruz. Hayvanlar hiç yokmuşçasına davranmak bizim gelenek ve göreneklerimize aykırı bir durum. Belediyemizin iftar yemeklerinden artan yemekleri görevli arkadaşlarımız paketleyip barınağımıza götürüp gönül dostlarımıza veriyorlar. Bundan sonraki süreçte barınakta yaşayan hayvanlarımızın şartlarını geliştirip daha güzel ve rahat ortamda bulunmaları adına çalışmalarımız olacak. Öncelikle Hayvanat Bahçemizi ve Hayvan Barınağımızın büyütülmesi ve genişletilmesi adına düşüncelerimiz var. Bu planlarımızı kısa sürede hayata geçireceğiz.’’ diye konuştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri