AYDIN PETEKÇİ VEFAT ETTİ

AYDIN PETEKÇİ VEFAT ETTİ

AYDIN PETEKÇİ VEFAT ETTİ
Giresun
G.Tarihi: 14.02.2022 14:25
1496 Okunma
0
AYDIN PETEKÇİ VEFAT ETTİ

Almanya Nord Westfalen Eyaletinde yaşayan Giresunlu hemşerilerimiz arasında efsane olan Mülheim Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği Başkanı son olarak kurulan Avrupa Giresun Federasyonu kurucu genel başkan yardımcısı Aydın Petekçi mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü.

2020 yılı başında önce Korona olan ve bu hastalığını yenen 66 yaşındaki Aydın Petekçi yaklaşık 1,5 yıl süren amansız hastalığa yenik düşerek dün akşam saatlerinde Mülheim-Ruhr Hastanesinde hayata gözlerini yumdu.

Avrupa’da yaşayan hemşerilerimizin dayanışma kültürünün gelişmesi, dayanışma ve milli duygularla hareket etme bilinci adına yaptığı çalışmalar ile tannan ve üç dönem Mülheim Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği Başkanlığı yapan Aydın Petekçi ye son genel kurulda Onursal Başkanlık tevdi edilmişti.

Efsane başkan Aydın Petekçi’nin cenaze programı belli oldu. Buna göre ilk cenaze Namazı 2 Şubat Çarşamba 2022 tarihinde sabah saat 11.00 de Mülheim an der Ruhr Ditib Fatih Cami, Sandstr. kılınacaktır. Türkiye Giresun’da 04 Şubat 2022 Cuma namazına müteakip Merkez Duroğlu Yenicehisar Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Gurbetçi Giresun Gazetesi olarak merhum ağabeyimiz Aydın Petekçi ‘ye yüce Mevla’dan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

ETHEM BAKAR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri