Bahadır Yılmaz Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bahadır Yılmaz Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bahadır Yılmaz Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Giresun
G.Tarihi: 20.02.2018 21:33
1552 Okunma
0

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare toplantılarında bir araya gelerek, mahalle ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gedikkaya, Seldeğirmeni, Aydınlar, Küçükköy, Aksu, Gemilerçekeği, Çıtlakkale, Kapu, Kale, Hacı Miktat, Fevzi Çakmak, Güre, Gaziler, Çaykara, Çınarlar, Osmaniye, Cumhuriyet, Kavaklar, Nizamiye, Teyyaredüzü, Hacı Hüseyin ve Hacısiyam Mahalle Yönetimleri ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, mahallelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinlerinden de Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Güre, Seldeğirmeni, Aydınlar ve Küçükköy Mahallelerinde yaşayan vatandaşların altyapı eksikliğinden kaynaklanan sıkıntılarını dinleyen Başkan Yılmaz;’’Güre, Seldeğirmeni, Aydınlar ve Küçükköy mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız, yağmur suyu ve kanalizasyon alt yapısının olmamasından kaynaklanan bir mağduriyet yaşamakta. Sosyal medya dahil hiçbir platformdan seslerini duyuramadıklarını ve sorunun çözümüne ilişkin bir muhatap bulamadıklarını ifade ettiler. Bu mahallelerimizdeki alt yapı sorunlarının Giresun Belediyesi tarafından biran evvel giderilmesi ve mahalle sakinlerimizin bu mağduriyetinin son bulması gerekmektedir.’’diye konuştu.

Başkan Yılmaz ayrıca, ‘’Giresun Belediyesi alt yapı imalatlarını doğru planlamıyor. ‘’dedi. Yılmaz;’’Buna bağlı olarak doğru hava şartlarında yapılmayan asfalt kaplaması kısa sürede deforme oluyor ve bozuluyor. Planlamanın doğru yapılmamasının bedelini ise Giresun halkı ödüyor.’’ diye konuştu.

Neredeyse bütün AK Partili belediyelerin kendi asfalt platinini kurarak vatandaşa hizmet ettiğini belirten Yılmaz, Giresun Belediyesi’nin ise 2008 yılında AK Parti döneminde kurulan asfalt platinini bugün yeterli personel olmasına rağmen işletemediğini söyledi. Dışarıdan ihale yöntemi ile asfalt satın alındığını belirten Yılmaz, bunun da doğru zamanda uygulanmaması sebebiyle Giresunluların mağdur olduğunu belirtti.

Başkan Yılmaz, Teyyaredüzü mahallesinde ise yeni yapılaşmanın getirdiği sorunlardan vatandaşın şikayetçi olduğunu ifade etti. Yeni yapılaşmalara rağmen yolların dar olması ve çekme mesafelerinden mahalle sakinlerinin özellikle rahatsız olduğunu sözlerine ekledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri