BAKAN MURAT KURUM GİRESUN'DA...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi'nde organize edilen AK Parti Giresun İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada milyarlarca liralık yatırımı Giresun'

BAKAN MURAT KURUM GİRESUN'DA...
Giresun
G.Tarihi: 26.12.2022 09:10
458 Okunma
0
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Giresun’a geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi'nde organize edilen AK Parti Giresun İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada milyarlarca liralık yatırımı Giresun'a kazandırdıklarını belirtti.
Kurum, "Bugün baktığınızda sadece bakanlık olarak şehrimize sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden üstyapı ve altyapı yatırımlarına kadar bir buçuk milyar liralık 24 projemiz devam ediyor." dedi. Kurum, Giresun'a TOKİ eliyle 3 bin 764 sosyal konutu, donatılarıyla beraber kazandırdıklarını aktararak, yine TOKİ eliyle 619 sosyal konutun yapımını da sosyal donatılarıyla birlikte devam ettirdiklerini kaydetti. Merkeze bağlı Aksu Mahallesi'nde inşa edilen 595 konutun da yapımında son aşamaya gelindiğini dile getiren Kurum, bu konutları da 2023 yılında millete armağan edeceklerini söyledi.
Kurum, ”Giresun'umuza bin 550 konut kazandırıyoruz. İlk Evim Arsa projemiz kapsamında da Giresun'umuzda tam 2 bin konutluk altyapısı hazırlanmış, yolları, altyapısı, imarı tamamlanmış arsalarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz." dedi.
Bakan Kurum, bunların yanı sıra merkezde Kale Mahallesi ve Zeytinlik semtinde Giresun Belediyesi ile birlikte sokak sağlıklaştırma ve tescilli yapıların restorasyonuyla ilgili projeleri de hızlı bir şekilde yürüttüklerini aktardı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri