BAŞKAN AYTEKİN ŞENLİKOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARI...

BAŞKAN AYTEKİN ŞENLİKOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARI,Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN AYTEKİN ŞENLİKOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARI...
Giresun
G.Tarihi: 20.02.2020 21:33
2169 Okunma
0
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Gönül belediyeciliğini her defasında ön planda tutan ve bu doğrultuda hareket eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu şehirdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Başkan Şenlikoğlu İnönü ve Cemal Gürsel Caddelerinde esnaf ziyaretlerde bulundu ve sık sık vatandaşlarla da sohbet etti.

Mahalle mahalle gezerek talepleri yerinde dinleyen ve not alan Şenlikoğlu, vatandaşların memnuniyetini her zaman dikkate alarak çalıştıklarını ve vaat etmiş oldukları projeleri bir bir hayata geçireceklerini bildirerek: “Yönetimimizdeki temel prensibimiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet ve proje üreterek Giresun’umuzu her açıdan geliştirmek ve daha da büyütmek istiyoruz. Her zaman halkımız ve esnafımızla bir arada olmak bizi son derece mutlu ediyor. Çok çalışarak, çok üreterek hizmetlerimize sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi. Halkımızın hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Her ne kadar iş yoğunluğumuz olsa da şehrimizin insanlarıyla iç içe olmak bizlere keyif veriyor.” dedi.

SEVGİYLE KARŞILANIYOR

Öte yandan, Başkan Şenlikoğlu, ziyaretler sırasında ilgi ve sevgiyle karşılanırken: ‘Kapımız da gönlümüz de herkese açık’ vurgusu yapıyor. Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar ise: “Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nu aramızda çok sık görüyoruz ve ona kolay ulaşarak her türlü sıkıntımızı rahatlıkla kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden ve ortaya koyduğu projelerden şehrimiz adına hem umutlu hem de oldukça memnunuz.” diyerek düşüncelerini dile getiriyorlar.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri