BAŞKAN HACI HALİL CANİK VE EKİBİNE BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN HACI HALİL CANİK VE EKİBİNE BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN HACI HALİL CANİK VE EKİBİNE BÜYÜK DESTEK
Giresun
G.Tarihi: 19.01.2020 22:23
1793 Okunma
0
ÇAMOLUK DERNEĞİ GENEL KURULUNDA BAŞKAN HACI HALİL CANİK VE EKİBİNE BÜYÜK DESTEK
Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği olağan genel kurulu Çamoluk Derneği Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Divan Başkanlığına Ali Osman Gecü ve heyetinin seçilmesinden sonra saygı ve İstiklal marşından sonra gündem gereği faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve oy birliği ile ibra edilmesinden sonra tek liste halinde yapılan seçimde Hacı Canik ve ekibi oy birliği ile kazandı.
Çok sayıda protokol ile kişi ve kuruluşların çiçek bahçesine döndürdüğü olağan Genel Kurulda Başkan Hacı Canik, yenilenmiş yönetim kurulu listesi ile girdiği seçimde 3. Dönemi için büyük destek alarak güvenoyu aldı
Çamoluk Derneği genel kuruluna Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve yönetim kurulu, Üsküdar Anadolu Hastanesi Başhekimi Muharrem Kuzkaya, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu, Küçükçekmece Giresunlular Dernek Başkanı Yalçın Kaya Böber, Üsküdar Giresunlular Dernek Başkan yardımcısı Rahman Karahan, Alucra Vakfı Başkan yardımcısı Adnan Saatçi ile Çamoluk köy/mahalle Dernek Başkanları katılırken, Şebinkarahisar Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve Şebinkarahisar Vakfı Ankara’da cenazede olduğu için çiçek gönderdi.
Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik , ekip arkadaşları ile beraber en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirterek, desteklerinden dolayı üyelere teşekkür etti.Sadi TOYGAR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri