BAŞKAN ŞENLİKOĞLU,28. ARACA TALİBİZ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU,28. ARACA TALİBİZ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU,28. ARACA TALİBİZ
Giresun
G.Tarihi: 05.01.2020 12:04
918 Okunma
0


Başkan Şenlikoğlu, 28'inci araca Giresun Belediyesi olarak talip olduklarını açıklad
ı.


Türkiye'nin 60 yıllık otomobil özlemini gidermek ve milli otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük ederek ülkenin ilk küresel mobilite markası olma amacıyla kurulan Türkiye Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) mühendis ve tasarımcıları tarafından hazırlanan ve 2022 yılında üretimine başlanacak yerli otomobil Giresun’da da heyecan yarattı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 60 yıldır özlemi çekilen ve 18 yıllık AK Parti iktidarının en anlamlı çalışmalarından biri olan yerli otomobilin tanıtımının yapılmasından son derece mutlu ve bir o kadar da gururlu olduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve emeği geçenlere teşekkür eden Şenlikoğlu, "60 yıllık hayalimizin eseri yerli ve milli otomobilimizin üretilecek 28'inci aracına Giresun Belediyesi olarak talibiz." diye konuştu.

"SON DERECE MUTLU VE BİR O KADAR DA GURURLUYUZ"

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise tanıtım toplantısına kendisinin de katıldığını ve araçları yakından görme fırsatı yakaladığı söyledi.

Türkiye'nin milli otomobil üretmesinden duyduğu gururu ve memnuniyeti dile getiren Çakırmelikoğlu, "Araçlarımız bu sektörde önde gelen firmalardan bile daha üstün özelliklere sahip. Türkiye'nin önü açık. Oda olarak milli araçlarımız piyasaya çıktığında gereken tüm desteği vereceğiz." ifadesini kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri