BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN OSB’YE ZİYARET

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN OSB’YE ZİYARET

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN OSB’YE ZİYARET
Giresun
G.Tarihi: 06.03.2018 10:07
1710 Okunma
0

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN OSB’YE ZİYARET

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Giresun Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan firmaları ziyaret etti.
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Giresun Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan KSS Group, Eskon Giyim, Giteks Konfeksiyon, Noor Fındık Sanayi ve Assist Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyaretleri kapsamında firma yetkilileri ile bir araya gelen Şenlikoğlu, OSB Bölgesi’ndeki Giresun ekonomisine katkıda bulunan, işveren ve yatırımcı firmaların sorunlarını dinledi. İstihdam, ihracat ve üretim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
FİRMALARIMIZ GİRESUN EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR
Başkan Şenlikoğlu ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; ‘Sanayicinin, iş adamlarımızın, girişimci firmalarımızın, esnafın, üreten ve katma değer sağlayan herkesin ülkenin gelişmesinde önemli bir katkı sağladığını görmekteyiz. Sanayicimiz, esnafımız ve üreticimiz ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan, iş ve ekmek üreten insanlarımız için ne yapsak azdır. Büyük küçük esnaf ayrımı gözetmeden tüm esnafımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz’ dedi.Dursun Onur

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri