BELEDİYE ALT YAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR...!

15 Yıllık Sorun Çözülüyor Giresun Belediyesi altyapı çalışmaları kapsamında önemli bir çalışmaya daha imza atıyor.

BELEDİYE ALT YAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR...!
Giresun
G.Tarihi: 08.02.2021 08:43
1911 Okunma
0
Giresun Belediyesi altyapı çalışmaları kapsamında önemli bir çalışmaya daha imza atıyor.

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından, Boğacık kanalizasyon terfi merkezi restorasyon iyileştirme projesi başlatıldı ve yıllardır çözülemeyen soruna neşter vuruldu.

Proje kapsamında demir olan terfi hatları paslanmaz çelik yapılırken, pompa kapasitesi 3×13.5 kilovata yükseltilip, dışarıya yeni 400’lük korige hat döşenecek.

Bu çalışmayla birlikte Deniz Sitesi ve Sanayi Sitesi bölgesinin önümüzdeki 30 yıllık kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturulacak. Vatandaşları rahatsız eden sorunun ortadan kaldırılması için hızla başlatılan çalışmalar neticesinde, açıktan akan atık sudan kurtarılacak olan vatandaşların rahat nefes almaları sağlanacak.

15 yıldır Boğacık deresine akan, çevreye kötü koku yayan ve sağlıksız bir ortam oluşturan kanalizasyon sorununun çözüme kavuşturulması mahalle sakinlerini son derece memnun ederken, vatandaşlar Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise bir yandan vaat ettikleri mega projeleri yürütürken, diğer yandan da altyapıda yaşanan sorunları giderdiklerini belirterek: “Mahallelerimizin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, Deniz Sitesi bölgesinde yıllardır yaşanan kanalizasyon sorununu da çözüme kavuşturuyoruz. Giresun’umuz için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek.” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri