BELEDİYEDEN ÖRNEK BİR HİZMET DAHA...

KULLANMADIĞINIZ EŞYALARINIZI EVİNİZDEN ALIYOR, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRIYORUZ

BELEDİYEDEN ÖRNEK  BİR HİZMET DAHA...
Giresun
G.Tarihi: 16.01.2023 11:05
573 Okunma
0
KULLANMADIĞINIZ EŞYALARINIZI EVİNİZDEN ALIYOR, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRIYORUZ 

Giresun Belediyesi sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalarını sürdürüyor.

Yediden yetmişe her kesime ulaşmayı hedefleyen Belediye, gerçekleştirdiği projelerle gönüllere dokunuyor.

Bu kapsamda, ihtiyaç fazlası, kullanılabilir durumda olan eşyalar Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların evlerinden alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Veren el ile alan el arasında bir anlamda köprü kuran Belediye ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerinin gülmesi için çalışıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, insana yapılacak yatırıma büyük önem verdiklerini ve her zaman öncelikleri olduğunu kaydederek: “Şehrimizde ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Ekiplerimizin detaylı incelemeleri sonucu, yeterli geliri olmayan ailelerimizi belirliyoruz. Daha sonra ise hayırsever vatandaşlarımızın evlerinden aldığımız kullanmadıkları eşyaları belediyemizden eşya talebi olan hemşerilerimizin evlerine götürüyoruz.

Yardımlaşma kültürü toplumumuzun en güzel miraslarından birisidir. Şehrimizde yaşayan herkesi kullanmadıkları eşyalarıyla bir başka aileye destek vermeye davet ediyorum. Kullanmadıkları ikinci el eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vererek ailelerimizin yüzünü güldüren ve aynı zamanda ihtiyaç sahibi hanelerimizin ekonomisine de katkı sunan veya sunacak olan hemşehrilerimize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri