BEYAZ MASA İÇİN YENİ ÇALIŞMA ALANI ...

BEYAZ MASA İÇİN YENİ ÇALIŞMA ALANI ...

BEYAZ MASA İÇİN YENİ ÇALIŞMA ALANI ...
Giresun
G.Tarihi: 29.06.2019 17:10
1009 Okunma
0
Giresun Belediyesi Beyaz Masa ile tanıştı, hizmet anlayışı değişti.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde vatandaşlara hizmet veren Halkla İlişkiler Servisinde isim değişikliğine gidildi. Alınan meclis kararı sonucu Halkla İlişkiler Servisi “Beyaz Masa” olarak hizmet vermeye başladı.

Giresun Belediyesi bu kapsamda şeffaf belediyecilik anlayışı ile vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek amacıyla çalışmalarını Beyaz Masa üzerinden sürdürüyor.

Vatandaşlardan gelen her türlü olumlu yada olumsuz dilekçeleri alarak ilgili müdürlük ve birimlere havalesini yapan ve ardından alınan cevapları ilgili vatandaşlara daha doğru, hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmak amacıyla hizmet veren Beyaz Masa’nın çalışma alanı da yenileniyor.

Atatürk Meydanı’nda bulunan belediye ana hizmet binasında birinci katta faaliyetlerini sürdüren Beyaz Masa’nın olduğu alanın genişletilmesi için tadilat çalışmalarına başlanıldı. Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalar yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlanacak. Tamamlanan çalışmaların ardından Beyaz Masa yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Tadilat çalışmalarının yapıldığı süre boyunca Beyaz Masa vatandaşlara belediye ana hizmet binası 2. katta geçici olarak hizmet vermeye devam ediyor.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri