BEYOĞLU'NDA GİRESUN FARKI

BEYOĞLU'NDA GİRESUN FARKI

BEYOĞLU'NDA GİRESUN FARKI
Giresun
G.Tarihi: 25.06.2017 22:18
1440 Okunma
0
***BEYOĞLU'NDA GİRESUN FARKI...
*** HASKÖY RAMAZAN ETKİNLİLERİNDE 2.000 GİRESUNLU BİRARAYA GELDİ...
**Beyoğlu Giresun Derneği ve Görele. Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı Beyoglu Belediyesi Hasköy etkinlik alanında gerçekleşti.
Beyoglu Belediyesının destek verdiği iftar programına ğramına Beyoğlu Giresunlular Derneğine ve Görele. Dernekler Federasyonu baglı STK Baskanları Beyoğlu Beledıye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Ak Parti ilçe Baskanı Avukat Harun Mus Beyoğlu. Giresunlular Derneği Baskanı Birol Kardas Gorele Dernekler Federasyonu Baskanı Abdurrahman Ada Dereli Tepeköknar dernek baskanı Erdoğan Ulu Çalça Dernegi baskanı Telat Çakmak Piraziz Şerefli dernek baskanı Ekrem Camcı Çağlayandere dernek Baskanı Fahri Bekçi Giresun Esentepe Dernek Baskanı Yüksel Demiray İşadamları Cetin Yilmaz Nihat kahya Metin Korkmaz Esenyurt Folklor ekibi sanaatcı Mustafa Cınar Baransel ve bir cok Stk temsilcisi katılırken Kesap Hisarüstü Derneği ve Bulancak Bozatlılar Derneği proğrama verdi.
*** GİRESUN KÜLTÜRÜ DAMGA VURDU..
Yaklasık 2.000 Giresunlunun bulustuğu Hasköy Ramazan etkinlik alanında ki iftara birbirinden ayrı lezzette ki yöresel yemekler damga vurdu. Katılımcıların ilgiyle izlediği ev yapımı yemekler arasında kiraz turşusu merulcan kızartması lahana dolması Gorele. Pidesi oldukca dikkat çekti.
***AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUŞ; GİRESUN BİZİM İÇİN FARKLIDIR.
Muş Yerel Tatlar Festivalinde yapmıs oldugu konusmasında Giresun insanının kendileri için herzaman farklı oldugunu belirterek. Bu gece de yöresel yemeklerinden kemencesine folklorunden sanaatcısına kadar iftar proğramına ayrı bir renk kattığının altını çizdi. 
***ADA; BİRLİK OLMALI DİRLİK OLMALIYIZ..
Görele Dernekler Federasyonu. Baskanı Abdurrahman Ada yaklaşık 2.000 Giresunluya. Seslenerek doğdugumuz yerlerden doyduğumuz bu şehirler de birlik ve dirlik içinde olduğumuz taktirde basarının kendiliğinden gelecegini ifade ederek bu günkü iftar proğramına yakından uzaktan katılan emek veren Dernek Baskanlarına Stk temsilcilerine ve Beyoğlu. Belediye Başkanı Ahmet. Misbah Demircan a yapmıs oldugu 
Katkılardan dolayı tesekkür etti
***BİROL KARDAS: BİZ HEP İLKLERE İMZA ATTIK..
Beyoğlu Giresunlular Dernek Baskanı Birol Kardas Yerel Tatlar Festivalinin Ramazan etkinlikleri içinde değişik kültürlerin tanıtımı için bir fırsat olduğunu söyleyerek bunun da öncülüğünü Giresun luların yaptıgını belirt. Katılımcılara teşekkür eden Kardas tüm hemşerilerininde şimdiden Kadir Geceletini vr Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
***GİRESUN MUTFAĞINA YOĞUN İLGİ..
Hasköy de Beyoğlu Giresunlular Dernegi tarafından düzenlenen iftar proğramında Giresun mutfağının ozel olarak hazırlanmıs birbirinden lezzetli yemekleri büyük ilgi gördü.
Hemsehrimiz Ali aydın tarafından yaptırılan kabul duasından sonra Ak Parti ilçe baskanı Avukat Harun Muş a Beyoğlu Giresunlular Derneği adına Görele Dernekler Federasyonu başkanı Abdurrahman Ada tarafından bir cini tabak hadiye edildi.
***YÖRESEL SANAATCILARA BÜYÜK İLGİ.
Ramazan etkinlikleri çercevesinde sahne alan Esenyurt folklor ekibi yapmış olduğu gösteriler ilgiyle izlenirken yine yöresel kemençe sanaatcısı Baransel ve Yavuz Gökce sahnede seslendirdiği. Birbirinden güzel şarkılarla Giresun kültürünün elçisi oldular..
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri