BOZALİOĞLU,ŞEHİR İÇİNDEKİ SIKINTILARA DEĞİNDİ...

BOZALİOĞLU,ŞEHİR İÇİNDEKİ SIKINTILARA DEĞİNDİ...

BOZALİOĞLU,ŞEHİR İÇİNDEKİ SIKINTILARA DEĞİNDİ...
Giresun
G.Tarihi: 12.09.2018 00:40
1301 Okunma
0
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Meclis Üyesi Gökhan BOZALİOĞLU, Belediye Meclisi 05.09.2018 tarihli Eylül ayı ilk toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi adına gündem dışı söz alarak sahil hattı boyunca yolcu duraklarına ve engelli vatandaşların şehir içindeki sıkıntılarına değindi…
 BOZALİOĞLU ilk olarak, Güre Mahallesi ve Aksu Mahallesi arasında bulunan yolcu duraklarımızın modernize edilmesi gerektiğini, sahil şeridi boyunca yaz aylarında aşırı sıcaktan bunalan vatandaşların, kış aylarında da denizden gelen aşırı soğuğun etkisiyle bekleme zorluğu yaşadıklarını, bununla ilgili olarak da Güre Mahallesi ve Aksu Mahallesi sahil hattı boyunca yoğunluğun çok olduğu bekleme alanlarında camekan, klimalı durakların yapılması ve vatandaşların hizmetine sunulması gerektiğini belirtti.  
 BOZALİOĞLU ikinci olarak, her engelli vatandaşın herkes gibi yaşam hakkı olduğunu, yapılan tüm üst yapı çalışmalarında engelli vatandaşların mutlaka düşünülmesi gerektiğini ifade etti. Bununla ilgili olarak Atatürk Lisesi kavşağı ile Balıkçı Pazarı bağlantı yolunun engelli vatandaşlarımızın sürekli kullandığı güzergahlar arasında olduğunu, özellikle akülü araç kullanan vatandaşlarımızın çoğunlukla bu yolu kullandığını, caddede yapılan araç parkları ve bu yolun dolmuş hattı güzergahı olmasından ötürü kaza risklerinin arttığını, bu nedenle de bu yolun pilot yol olarak belirlenerek yeni bir proje ile engelli araçlarının sürüş yapacağı bir yola çevrilmesi gerektiğini belirtti.
 Ayrıca bizlerin ve belediye yetkililerinin engellilerle ilgili birçok sorunu net göremediklerini, çözüm olarak ise Belediye kadrosunda Zabıta Müdürlüğü bünyesinde engelli vatandaşların çalıştırılması gerektiğini ve en az 2 engelli personelin Müdürlük bünyesinde istihdam edilmesi halinde şehirde yaşanan aksaklıkların daha canlı gözle görülebileceğini, bu sorunların Belediyedeki acil ekip birimine anında iletilebileceğini ve Belediyenin bu şekilde sorunları giderebileceğini belirterek,  bunun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk proje haline geleceğini kaydetti. 
 
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri