​Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Eğitimi

​Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Eğitimi Başladı

​Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Eğitimi
Giresun
G.Tarihi: 11.03.2018 21:55
1336 Okunma
0
Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Eğitimi Başladı
Giresun Bölge Müdürlüğü Mali İşler Şube Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlükleri ile Ordu Orman Fidanlık Müdürlüğü personeline yönelik olarak “Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Eğitimi” Bölge Müdürlüğünde başladı.
Bölge Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde çalışan her birimden iki personelin dahil olduğu ve 1 gün sürecek olan eğitimin açılışında konuşma yapan Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; Özel bütçeli kuruluşlardan birisi olduğumuzu, döner sermaye bütçesi ile özel bütçenin yarı yarıya olduğunu, özel bütçeden çok ciddi ve birim harcama tutarının ağaçlandırma ile erozyon kontrolü gibi işlerde çok yüksek olduğunu, döner sermaye bütçesi harcamasının Bölge Müdürlüğünde 11 birime bölündüğünü dolayısı ile hata riskinin özel bütçede 11 kat daha fazla olduğunu, Mali Disiplin açısından Maliye Bakanlığı’nca ve Sayıştay’ca bu harcamalarımızın anlık ve sürekli takip edildiğini, ve incelendiğini söyledi. Konuşmasının devamında Özkaya; Devletimizin parasını harcıyoruz, harcama aşamalarında ve ödemelerde iş ve işlemlerin noksansız tam ve doğru olması sizlerin titiz ve dikkatli çalışmaları ile olacaktır dedi. Ön mali kontroller mükemmelce yapılmalıdır, gerek teknik onay ve yazışmalar, gerekse sizlerin ön mali kontrolleri noksansız ve tam olduğunda, Bölgedeki iş ve işlemler de hatasız, tam ve zamanında yapılmış olacaktır diyen Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; Maliye Bakanlığımızın yeni bir programa geçtiğini, burada bulunan, konularında bilgili ve eğitimli personelin katılımcıları her konuda bilgilendireceğini, uygulamalı olarak yapılacak eğitimin faydalı olacağını söyledi.
Özkaya; tüm katılımcıların bu konu veya yaşadığı başka konularda burada her türlü soru ve sorunlarını hiç çekinmeden sormalarını, noksanlıklarını gidermelerini, eğitime aktif olarak katılım sağlamalarını isteyerek; Bireysel Emeklilik, Teminat iadeleri, Özel Bütçe Alacaklarımız (Orköy, İzin İrtifak, Hukuk, Özel Ağaçlandırma) gibi burada işlenecek bu ve diğer konularda da katılımcıların her türlü yeni bilgiyi de almış olarak sahada başarılı çalışmalarını beklediğini belirtti. Eğitimin; Bölge Müdürlüğümüz ve tüm katılımcılar için hayırlı olmasını, başarılı ve verimli geçmesini, tereddüt edilen her konuda Mali İşler Şube Müdürlüğü ile irtibata geçilip hata yapılmadan sorunun giderilmesini, hatanın telafisinin sonradan çok daha zor olduğunu, Bölge Müdürlüğü personelinin her zaman soru ve sorunlarının çözümü için hazır olduğunu belirtti.
Eğitim; Bölge Müdür Yardımcısı Halil Oflu, Mali İşler Şube Müdürü Önder Sınaç, Mali İşler Şube Müdürlüğü personeli ve İşletmelerden gelen katılımcılarla eğitim devam etmektedir.
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri