CANİKLİ GÖREVE BAŞLADI

Nurettin Canikli Göreve Başladı Ak Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli yaklaşık 5 aydır geçirdiği rahatsızlık sonrasında tekrar sağlına kavuşarak TBMM'de Ak Parti Grubundaki odasında çalışmalarına başladı.

CANİKLİ GÖREVE BAŞLADI
Giresun
G.Tarihi: 03.05.2016 00:35
2495 Okunma
0
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ VE GİRESUN MİLLETVEKİLİ NURETTİN CANİKLİ GÖREVE BAŞLADI
Ak Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekil Sn.Nurettin CANİKLİ yaklaşık 5 aydır geçirdiği rahatsızlık sonrasında tekrar sağlına kavuşarak TBMM Ak Parti Grubundaki odasında çalışmalarına başladı.
NEREDE KALMIŞTIK
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, “Milletimiz için ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Canikli, sağlık nedenleriyle bir süre ara verdiği siyasi hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Meclisteki makamında Milletvekili Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile bir araya gelerek istişarede bulundu.
Meclisteki makamında AK Parti Milletvekilleri Giresun milletvekilleriyle bir araya gelen Canikli, Giresun’a halkına ara vermeden çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Canikli, “Artık hep birlikteyiz ve daha güçlüyüz. Giresun ve Türkiye için hizmete devam” dedi. Canikli makamında İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ile de bir araya gelerek, istişarede bulundu.
HAFTA SONU GİRESUN’DA
İl Başkanı Tütüncü, Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin bu hafta sonu Giresun’a gelerek, teşkilat mensupları, belediye başkanları ve partilerle bir araya geleceğini ifade etti. Tütüncü, Canikli’nin Pazar günü geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulunacağını kaydetti.
Eynesilhaber.com olarak sayın Canikli'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletir, siyasi çalışmalarında başarılar dileriz.

Kaynak:alucrahaber

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri