ÇAVUŞLUDA TOPLANDILAR..

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLADI…

ÇAVUŞLUDA TOPLANDILAR..
Giresun
G.Tarihi: 05.07.2020 00:00
7178 Okunma
1
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLADI…

Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih Duzcu’nun yaptığı ev sahipliğinde, Giresun AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Çavuşlu'da bir araya geldiler. Bugün gerçekleşen AK Partili Belediye Başkanları Toplantısı, Çavuşlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı’nın başkanlık ettiği, Giresun Ak Partili Belediye Başkanları toplantısı Korana virüs nedeni ile bir süre ertelemenin ardından alınan tedbirler kapsamında Çavuşlu Beldesinde yapılırken, toplantıya milletvekilleri ve belediye başkanları büyük ilgi gösterdiler.

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı'nın açılış konuşması ile başlayan toplantıya, Belediye başkanları yaptıkları ve yapacakları projeleri, ilçelerinin veya beldelerinin sorunlarını çözümlenmesi ve ortak bir paydada buluşmak adına istişarelerde bulundular. Milletvekilleri belediye başkanlarına; Ankara’da, Giresun’un, ilçe, belde, köy ve mahallelerinin bir temsilcisi olduklarını, her daim her projelerinin destekleyicisi olduklarını dile getirerek, yapacakları her yatırımın sizlerin bizlerin ve Ak Parti’nin vitrini olacağını vurguladılar.

Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih Duzcu’nun ev sahipliği yaptığı, Çavuşlu Belediyesi Sosyal Tesisleri Didi Balık Evinde gerçekleştirilen, AK Partili Giresun Belediye Başkanları toplantısına; Ak Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belde Belediye Başkanı Nuri Demir, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, Doğankent Belediye Başkanı Ruşen Özden, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı katıldılar.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Huseyin OZ3 yıl önce
Buyuk ihtimalle Giresuna neler yapmayalim diye konusmuslardir.Yakind yarimizi Orduya yarimizi Trabzona birazimizida Sivasa baglarlarsa sasirmayin.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri