'CHP VE HDP KARA PROPAGANDA YAPIYOR'

AK Parti Giresun Ocak ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı,...

'CHP VE HDP KARA PROPAGANDA YAPIYOR'
Giresun
G.Tarihi: 17.01.2017 02:12
1356 Okunma
0
AK Parti Giresun Ocak ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı,...

AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'ün katılımları ile Bulancak’ta yapıldı. Ev sahipliğini AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu'nun yaptığı toplantıya AK Parti Giresun İl Başkan vekili Kenan Tatlı, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı.
Partisinin Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında partililere seslenen AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Türkiye'nin, siyasi tarihinin en önemli reformunun arifesinde olduğunu aktararak, Türkiye’nin 100 yıldır tartıştığı, belki de aradığı sistemi revize etmek, halkın ihtiyaçlarına daha çok cevap verecek bir sistem getirmek üzere geçen hafta anayasa komisyonunda anayasa değişiklik taslağını kabul ettiklerini belirtti.
Söz konusu değişikliğini hafta başında da meclis genel kuruluna geleceğini ve genel kurulun 24 Ocak'a kadar gece gündüz çalışma kararı aldığını vurgulayan Öztürk, "İnşallah MHP’nin de desteğiyle 330’u bulacağız. Ondan sonra da halka sunulacak. İşte bizim teşkilatlarımız bunun öneminin o kadar farkında olmalı ki; referandum sürecini çok iyi yürütmeliyiz" dedi.
CHP ve HDP'nin yeni anayasa konusunda halkın kafasını karıştırmak için kara propaganda yaptığını belirten Öztürk, "Neymiş demokrasi ortadan kalkacak, milletvekilliği sona erecek. Hiçbir milletvekili kendisini ortadan kaldıracak değişikliğe evet der mi? Demez. CHP-HDP kol kola vermiş, Türkiye’nin daha iyi yönetileceği, Türkiye’de istikrarın daha iyi olacağı bir sistemin gelmesini istemiyor. Bunu halka duru bir dille, inançla anlatacak sizlersiniz" diye konuştu.
'CHP-HDP NEYE KARŞI ÇIKIYORSA ORADA HALKIN HAYRINA BİR ŞEY VARDIR'
Bugün Başbakan ve Cumhurbaşkanın aynı siyasi gelenekten geldiği için bir sonun yaşanmadığını, yarın farklı anlayıştaki Başbakan ve Cumhurbaşkanın biraraya gelmesiyle sorun çıkabileceğini kaydeden Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk, olası bir sorunun düzeltilmesi ve sürekli değişmek zorunda kalmayan hükümetler için de yeni anayasanın bir zorunluluk olduğunu dile getirdi.
Daha sonra söz alan Milletvekili Cemal Öztürk ise, 15 Temmuz Darbe gecesi yaşananları anlatarak, mecliste yaşadıklarını tekrar dile getirdi.
Konuşmaların ardından yapılan istişarelerle toplantı sona erdi. 
Kaynak:www.yildizhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri