Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür Giresun'da

Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür Giresun'da

Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür Giresun'da
Giresun
G.Tarihi: 29.09.2018 10:56
2228 Okunma
0


Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür Giresun'da


Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür, beraberinde Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Akın Emin ve Orman Koruma Şube Müdürü Kamuran Birinci ile birlikte İnceleme ve çalışmalarda bulunma üzere Giresun’a geldi.

Bölge Müdürü Mustafa Özkaya’yı Makamında ziyaret sonrası; Orman Bölge Müdürlüğü teknik personeli ve Orman Muhafaza Memurlarının katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Koruma faaliyetleri ile ilgili olarak mevzuattaki mevcut ve yeni düzenlemeler ile yaşanan sorunların irdelendiği toplantıda, çözüm yolları anlatıldı. Katılımcıların her tür soru ve sorunları dinlenip cevaplandırıldı.

Öğleden sonraki programda; Giresun’da ilk defa görülen Kestane Gal arısı zararlısı ile ilgili yerinde inceleme yapılmak üzere Keşap Orman İşletme Şefliği 46 Nolu Bölmede arazi çalışması yapıldı. Zararın boyutları ile salgın durumu kontrol edilip mücadele konusundaki yöntemler değerlendirildi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri