Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor

Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor

Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor
Giresun
G.Tarihi: 24.02.2018 11:11
1874 Okunma
0
Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor

Giresun Deniz Yıldızı Derneği yaklaşık 10 yıl içerisinde Giresun ve Ordu illerinde 64 ihtiyaç sahibini yeni eve kavuşturdu.

Deniz Yıldızı Derneği tamamladığı en son 64’üncü evini ise Espiye’de yalnız yaşayan 58 yaşındaki Esma Top’a 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak teslim etti.

İlçenin Kurugeriş köyünde çok zor şartlarda yaşayan Esma Top için yaklaşık 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde yeni bir ev yaptı. Dernek, yaklaşık 35 bin liraya mal olan evin içinin tüm eşyalarını tamamladıktan sonra teslim etti.

Evin aileye teslim törenine Espiye Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Deniz Yıldızı Derneği gönüllüleri ve köy halkı katıldı.

Programda konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz “İnşallah 64. evden sonra yine yardımseverlerin desteği ile daha çok yoksul aileyi ev sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bu evin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz sadece hayırseverlerin yardımıyla yeni bir ihtiyaç sahibini daha eve kavuşturmuş olduk” dedi.

Kaynak:http://giresunhavadis.net/deniz-yildizi-dernegi-ev-sahibi-yapmayi-surduruyor-h8385.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri