​Deniz Yıldızı’nın Konuğu GİRİB Oldu

​Deniz Yıldızı’nın Konuğu GİRİB Oldu

​Deniz Yıldızı’nın Konuğu GİRİB Oldu
Giresun
G.Tarihi: 03.03.2018 18:45
1395 Okunma
0
Deniz Yıldızı’nın Konuğu GİRİB Oldu

Merkezi Giresun’da bulunan iyilik hareketi Deniz Yıldızı Derneği bu haftaki programı Kanal 28 TV İstanbul Stüdyolarında gerçekleştirildi.

Programı Giresun Dernekleri Birliği Başkanı ve Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı İhsan Yüksel sundu. Konuklar Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Murat Ay, merkezi Gebze’de olan kısa adı (GİRİB) olan Giresun İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak, Gebze’de yaşamını sürdüren Denizyıldızı Gönüllüsü işadamı Ahmet Balık, Deniz Yıldızı yönetim kurulu üyesi Aydın Kömürcü katıldı. Programda GİRİB Bereketi yaşandı desek yanlış olmaz. Giresun İşadamları ve Bürokratları Derneği yönetim kurulu üyeleri canlı telefon bağlantılarında birbirileriyle yarıştılar. Program konukları her daim Deniz Yıldızı Derneğinin yanında olacaklarını dile getirirlerken “bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağız” dediler.

2 saatlik canlı yayın programda Giresun’da yapılacak bu evin tamamen yapılması için taahhütler alındı. Tabiri caizse bir Deniz Yıldızı daha suyla buluşmuş oldu. Bu evin yapımında büyük emekleri olan Espiye Kaymakamı Yusuf Akın, Espiye’nin hayırsever Belediye Başkanı Mustafa Karadere'ye teşekkür edildi. Deniz Yıldızı Derneğinin emektarları Başkan Emine Acar hanımefendi, Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz ve gönüllü Sadık Murat Teker iyi ki varsınız. Deniz Yıldızı programı her Cuma günü akşamı saat 19.30’da Kanal 28 TV ekranlarında takip etmeye devam edin bir yıldız da siz olun
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri