DEV PROJE İÇİN SÜREÇ İLERLİYOR

DEV PROJE İÇİN SÜREÇ İLERLİYOR

DEV PROJE İÇİN SÜREÇ İLERLİYOR
Giresun
G.Tarihi: 31.01.2020 09:27
2381 Okunma
0
Belediye Başkanı Şenlikoğlu: “Sahil yolu trafiği için öncelikli tercihimiz Dal-Çık projesidir ve bu projede hızlı bir şekilde ilerliyoruz.”

DEV PROJE İÇİN SÜREÇ İLERLİYOR

Sahil yolu Giresun şehir geçişinde uygulanması planlanan Dal-Çık projesinde her geçen gün ilerleme sağlanıyor.

Bu kapsamda Karayollarının Dal-Çık projesi ile ilgili ihalesini alan ve Belediye Başkanımız tarafından da ilimize davet edilen Ankara ‘Apron Proje’ firmasının Proje Müdürü Ahmet Sarı Giresun’a geldi ve konuyla ilgili geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyeleri M. Bahadır Yılmaz, Serdar Demirkan, Gökhan Bozalioğlu, Plan Proje Müdürü Selim Özgürel ve Mimar Şükrü Henden katıldı. Planlanan proje, görsel ve sözlü tüm detayları ile firma yetkilisi Sarı’yla -paylaşıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu projeyi mutlaka hayata geçirmek istediklerini söyleyerek: “Dal-Çık projemizdeki esas hedefimiz sahil yolu trafiğinin akıcı bir şekilde ilerlemesi ve şehir içi trafiğinin de hızlı bir şekilde sahil yoluna tahliyesini sağlamaktır. Sahil yolu trafik sorununun çözülmesindeki en kilit nokta ve tercihimiz Dal-Çık projesidir. Şehrimizde her gecen gün çok ciddi sorunlar oluşturan trafik problemini çözmek için yapacağımız Dal-Çık projemizi bir an önce hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Firma yetkilisi Ahmet Sarı ise, “Biz projenin durumu konusunda sürecin daha sağlıklı ve uyumlu ilerlemesi için Giresun Belediyesi ile görüşmek istedik. Onun için buradayız. Görüşlerinizi dinledik, istediğiniz projeyi detaylarıyla gördük. Bunların hepsini harmanlayarak sizlerle, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile paylaşacağız ve ardından süreç devam edecek.” dedi.

Toplantının ardından heyet Bulancak durağı mevkiine giderek projenin uygulanacağı alanı yerinde inceledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri