DEVLET DESTEKLERİ İLÇELERE TAŞINIYOR

DEVLET DESTEKLERİ İLÇELERE TAŞINIYOR

DEVLET DESTEKLERİ İLÇELERE TAŞINIYOR
Giresun
G.Tarihi: 22.07.2017 22:17
1470 Okunma
0

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Şebinkarahisar ilçesinde “Devlet Yardımları İlçelere Taşınıyor” etkinliği yapıldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri başta olmak üzere Şebinkarahisar bölgesi üyelerine yönelik düzenlenen etkinlik öncesinde Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’ı makamında ziyaret eden GTSO Meclis Başkanı Fikret Günaydın ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Diğer yandan GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu, devletimizin ekonomiye katkı anlamında yoğun destek programlarının yüz yüze görüşmelerle anlatımı çerçevesinde Şebinkarahisar toplantısı için ilçede bulunduklarını ifade ederek, yatırım düşünen tüm halkı etkinliğe beklediklerini ifade etti.
Ziyaretin ardından Şebinkarahisar Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen “Devlet Destekleri İlçelere Taşınıyor” etkinliği programına geçildi. Programa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK),İŞKUR,KOSGEB,DOKA,TKDK il müdürlüğü uzmanları katıldı.Danışma masaları vasıtasıyla Şebinkarahisar bölgesi üyelerine devlet yardımları hakkında bilgiler sunuldu.
Kırsal Kalkınma Destekleri başta olmak üzere işçi desteklerine yoğun ilginin yaşandığı Şebinkarahisar bölgesi etkinliğinde Mesleki Yeterlilik Belgesine olan talepte dikkat çekti.
Etkinlik 20 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 10:00 ile 15:00 arasında yapıldı.Diğer yandan işletme yetkililerine Milli İstihdam Seferberliği hakkında bilgilerde verildi.Yeni istihdama devletin desteği anlatıldı ve bölgenin hizmet ve tarım sektörü ağırlıklı işgücüne bu aylarda ek istihdamların bu proje dahilinde yapılmasının faydalı olacağına değinildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri