DİYADİN’DEN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

DİYADİN’DEN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

DİYADİN’DEN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ
Giresun
G.Tarihi: 02.09.2018 01:23
1083 Okunma
0
Teknik Direktörümüz Metin Diyadin, Tetiş Yapı Elazığspor karşılaşmasının bitiminde yaptığı açıklamada rakipleri karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Müsabaka bitiminde basın mensuplarına ve yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Metin Diyadin şunları kaydetti:
“Rakibimizin geçen sezon bir arada oynayan dokuz oyuncusu vardı. Biz ise yeni bir ekibiz. Ayrıca şunu belirtmekte de yarar var ki Elazığspor’un özellikle orta sahasının bir arada oynamış olması ve direncini hafta içerisinde oyuncularımızla konuşmuştuk.  1-0’da sonra zaman-zaman bizim adımıza geriye yaslanmalar oldu. Çok tasvip etmediğim bir şey ama bazen maalesef bunlar oluyor. Pres bölgemizi biraz daha öne doğru çekmemiz lazım. Maçı daha erken koparmalıydık. Kontra atağa yatkın bir takımımız var. Böyle durumlarda kontra ataklardan daha fazla pozisyon bulmalıydık ve bizi rahatlatacak ikinci golü atmayı son anlara bırakmamalıydık. Galibiyet güzel oldu. Böyle devam etmeye çalışacağız.
”Teknik direktörümüz Metin Diyadin ayrıca konuşmasının son bölümünde Pazar günü izin yapacaklarını ifade ederken deplasmanda oynayacakları Ümraniyespor karşılaşmasının hazırlıklarına ise Pazartesi akşamı saat 18.00’de yapacakları antrenmanla başlayacakları belirtti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri