DUROĞLU AK PARTİ BELDE BAŞKANI AHMET TORUN OLDU

DUROĞLU AK PARTİ BELDE BAŞKANI AHMET TORUN OLDU,AK PARTİ DUROĞLU BELDESİ 1. Cİ BELDE BAŞKANLIĞI KONGRESİ YAPILDI.

DUROĞLU AK PARTİ BELDE BAŞKANI AHMET TORUN OLDU
Giresun
G.Tarihi: 15.08.2017 17:23
2599 Okunma
0
AK PARTİ DUROĞLU BELDESİ 1. Cİ BELDE BAŞKANLIĞI KONGRESİ YAPILDI.
Giresun Duroğlu Beldesinde; Nüfusu 5000’in üzerinde olan Beldelerde AK Parti tüzüğü gereği yapılan Belde Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.
Duroğlu Beldesinde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Giresun İl Başkanvekili Kenan TATLI, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Bahadır AKAR, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve Belde Belediye Meclis Üyeleri, Delegeler, Partili Üyeler ile Duroğlu Beldesi Ak Parti'ye gönül Vermiş vatandaşlar katıldı.
Yapılan konuşmalar ve faaliyet raporunun okunması ve Plaket takdiminin ardından divan heyetince, AK Parti Duroğlu Belde Teşkilat Başkanlığı seçimlerine geçildi.Kongreye delege olarak katılan Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN oyunu kullanarak Belde Başkanlığı adaylarına başarılar diledi.
Yapılan seçimler sonucunda AK Parti Duroğlu Belde Başkanlığına Ahmet TORUN seçildi.
Eski Başkan Burhan Çelik,"Duroğlu Ak Parti 1. Kongremizi yaptık.Hayırlara vesile olmasını dilerim.Belde teşkilatındaki 5 yıllık Başkan 'lık görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım.Görev süresince teşkilatımızın bütün kademelerine başta değerli Belediye Başkanımız Murat Kılıçaslan 'a ve teşkilat arkadaşlarıma yardımlarından dolayı teşekkür ederim.Göreve yeni gelen arkadaşımıza görevinde başarılar dilerim Allah utandırmasın"dedi.
Kaynak:www.eynesilhaber.com





 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri