EMANETLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Giresun'da Emanetler Ihtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

EMANETLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR
Giresun
G.Tarihi: 05.05.2022 22:19
670 Okunma
0
EMANETLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Türkiye Diyanet  Vakfı (TDV) Giresun İl Şubesi, kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla iyilik yolundaki çalışmalarına hız verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Giresun Şubesince vatandaşlarımızın Oruca ve Ramazan ayına hazırlıklı girmelerini temin maksadı ile  Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık kumanya dağıtıldı.

“Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” temasıyla yürütülen; ‘Gıda Paketi Yardım Kampanyası’ kapsamında hazırlanan kumanyalar TDV gönüllüleri ve din görevlileri tarafından kapı kapı dolaşılarak, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Konu ile ilgili konuşan TDV Şube Başkanı ve  İl Müftüsü Ramazan TOPCAN; "Zekat verebilecek herkesin zekatını ibadet şuuruyla yerine getirmesini sağlamak, onlara rehberlik etmek ve emanetlerini ehline teslim etmenin zeminini hazırlamayı hedefleyen TDV, bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek çalışmalarını sürdürüyor.
Sadece Ramazan’da değil, diğer aylarda da hayırseverlerin yaptığı bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran TDV İl Şubesi, gıdadan temizlik ürünlerine, kıyafetten ayakkabıya, ayni ve nakdi yardımlara kadar geniş bir çerçevede kampanyalar düzenliyor. Yüzler gülsün diye hayırsever kardeşlerimizin  ayni ve nakdi bağışlarına talibiz." dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri