ENGELLİ ÇOCUKLARA ‘SEVGİ İZİ’ PROJESİ

ENGELLİ ÇOCUKLARA ‘SEVGİ İZİ’ PROJESİ

ENGELLİ ÇOCUKLARA ‘SEVGİ İZİ’ PROJESİ
Giresun
G.Tarihi: 10.05.2018 10:43
1952 Okunma
0

GİRESUN KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Fatma Ertürk başkanlığındaki kadın meclisi, Bulancak Özel Hayat Şebnem Rehabilitasyon Merkezinde ‘Sevgi İzi’ projesi gerçekleştirdi.

Projede; engelli çocukların kaybolması halinde sevgi izi numarasına bakılarak çocukların en kısa sürede ailelerine teslimi gerçekleşecek. Kalıcı dövme yöntemiyle yapılan bu çalışma yaklaşık 20 çocuk üzerinde uygulandı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ertürk ve meclis üyelerinin katıldığı etkinlikte Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu’da hazır bulundu. Başkan Ertürk, bu çalışmadan okul yönetiminin son derece memnun kaldığını belirterek “Bu tip sosyal projelere devam edeceğiz. Uyguladığımız sevgi izi projesi için okullardan ve Alzheimer hasta yakınlarından yoğun talep alıyoruz. Bu talepleri değerlendirmek amacındayız. Projenin maddi boyutunu da ilimiz hayırseverlerinden karşılamayı planlıyoruz “ dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri