ERDOĞAN, GİRESUN İL KONGRESİNE GELİYOR

ERDOĞAN, GİRESUN İL KONGRESİNE GELİYOR

ERDOĞAN, GİRESUN İL KONGRESİNE GELİYOR
Giresun
G.Tarihi: 16.03.2018 20:34
2065 Okunma
0

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Giresun İl Kongresi’ne katılmak için Giresun’a geleceğini açıkladı.


AKP İl Başkanı Şenlikoğlu, gerçekleştirdiği basın toplantısında şu bilgileri paylaştı:

“2001 yılında Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamete ilerledik. Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından asla vazgeçmedik.

Ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine, dış politikadan enerjiye her alanda dev eserler inşa ettik, yapılamaz denilenleri yaptık, ilkleri hayata geçirdik.
Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz.

2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz. Dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur.

2019 seçimleri öncesi ilimizde ve tüm Türkiye’de gerçekleştirilen İl-İlçe-Belde Kongreleri ile Kadın ve Gençlik Kollarımızın Kongreleri milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza, yaptığımız hizmetleri anlatmamıza vesile olmuştur.

İlimizde; İlçe Kongrelerimizi bir süre önce tamamlayıp Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanımız Genel Merkez tarafından atanmış, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızın İlçelerde ki Kongrelerinin birçoğu bitmiş, bir kısmı da devam etmektedir. Ülkemizde de birçok İl Kongresi bitmiş, Sayın Cumhurbaşkanımızın programına göre Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon illerimizin İl Kongreleri de 24 ve 25 Mart tarihlerinde planlanmıştır. 

Bu planlamaya göre AK Parti Giresun 6.Olağan Kongremizi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 25 Mart 2018 Pazar günü saat: 12.00’da 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğiz.

İlimize ve Teşkilatımıza yakışır, tüm Giresunlu hemşerilerimizin de katılımı ile coşku ve şölen havasında gerçekleştireceğimiz kongremiz için yaptığımız hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kongremize bütün halkımızı davet ediyoruz. Giresun’a yakışır bir kongre ile Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamak için gereken çalışmaları da hassasiyetle devam ettiriyoruz.

Şimdiden gerçekleştireceğimiz Giresun İl Kongremizin Partimiz ve İlimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri