EVİMİZE ATEŞ DÜŞÜRDÜ

EVİMİZE ATEŞ DÜŞÜRDÜ

EVİMİZE ATEŞ DÜŞÜRDÜ
Giresun
G.Tarihi: 06.01.2018 23:23
2814 Okunma
0

Giresun'da polisten kaçan ve ters şeride giren uyuşturucu kuryesinin çarptığı otomobilde hayatını kaybeden 22 yaşındaki Alper Nebil'in babası Bahtişan Nebil, "O zehir taciri evimize ateş düşürdü. Başka gençler ölmesin. O adam binlerce genci zehirleyecekti" dedi. Çevresinde oldukça sevilen Alper'in çalıştığı marketteki arkadaşları da şokta... Alper'den geriye arkadaşlarıyla birkaç gün önce çektirdiği son fotoğrafları kaldı.
Önceki gece meydana gelen cinayet gibi kazada İran uyruklu sürücü Hamed Esmaeillou "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca sırasında ters şeride giren otomobil, Alper Nebil yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kaza sırasında işten eve dönen Alper Nebil (22) hayatını kaybetti, diğer sürücü hafif yaralandı. Hamed Esmaeillou'nun kullandığı otomobilde yapılan aramada bagaj ve gizli bölmelere saklanmış 31 kilo 169 gram eroin ele geçirildi. Esmaeillou'nun Ağrı'dan İstanbul'a uyuşturucu götürdüğü belirlendi.
'GENÇLERİ ZEHİRLEYECEKTİ' 
Çalıştığı marketten eve dönerken hayatını kaybeden Alper Nebil'in ailesi acı haberle yıkıldı. Esnaf olan baba Bahtişan Nebil (56), "Oğlum markette çalışıyordu. İşten eve dönerken bu kaza yaşandı. O zehir taciri evimize ateş düşürdü. Bu kaza olmasaydı o zehir taciri kim bilir kaç gencimizi zehirleyecekti. Uyuşturucu ticareti yapan o adama yardım ve yataklık yapan herkes cezasını çeksin. Başka gençler ölmesin. Gençlerimize sahip çıkalım, bu ticaretle uğraşanlara da göz açtırmayalım" dedi. Alper'in ağabeyi Serter Nebil (26) ise "Biz iki kardeştik. Alper benim her şeyimdi. Artık bir yanım eksik olacak. O zehir taciri, kardeşimi benden aldı. Alper'in hiçbir suçu yoktu. İşten eve dönüyordu. Acımız çok büyük" diye konuştu. Talihsiz gencin cenazesi Giresun'da Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak : sabah.com.tr
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri