FİNALDE KAZANAN YİNE BULANCAKSPOR OLDU

FİNALDE KAZANAN YİNE BULANCAKSPOR OLDU

FİNALDE KAZANAN YİNE BULANCAKSPOR OLDU
Giresun
G.Tarihi: 03.05.2017 11:01
2281 Okunma
0
Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil edecek ikinci takımı belirleyecek baraj maçında tecrübeli Bulancak, Süper Amatör Küme şampiyonu Derelispor’u 2-1 yenerek, yine “BAL”da kaldı.

Üçüncü Ligin ilk ayağı olan kısa adı BAL olarak tabir edilen Bölgesel Amatör Ligde, yeni sezonda Giresun’u yine Görele ile Bulancak temsil edecek. BAL’da ilimizi temsil edecek ikinci takımı belirlemek için 25 Nisan Salı günü Giresun Atatürk Stadında oynanan maçta, tecrübesini konuşturan Bulancakspor, Süper Amatör Küme şampiyonu Derelispor’u 2-1 yenerek, bir kez daha BAL vizesi aldı.

Ardahan Bölgesi hakemlerinin yönettiği Bulancakspor-Derelispor baraj maçına her iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdiler. Derelili taraftarların daha çok olduğu gözlenen zorlu ve heyecanlı maçın ilk yarısının golsüz kapanması beklenirken, 41’nci dakikadaki Bulancak atağında Derelispor defansının ve kalecisinin hatasını iyi değerlendiren Kırmızı-Beyazlı ekip, Murat Ulu’nun golüyle 1-0 öne geçti. Teknik adam Metin Aydın ve Tirebolulu antrenör Mehmet Karahasanoğlu nezaretindeki Derelispor, tecrübeli rakibi karşısında kendisinden beklenen oyunu çıkaramayınca, ilk yarı Bulancakspor’un üstünlüğüyle kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına beraberlik golü atmak için çıkan ve 58’nci dakikada İlker’in yerine Ali Sarıaydın’ı alan Derelispor, yakaladığı pozisyonlarda gole uzak kaldı. Buna mukabil bir gol daha atıp rahatlamak isteyen Bulancakspor, nitekim 62’nci dakikada yine Murat Ulu’nun ayağından ikinci golü kazandı ve skoru 2-0 yaptı.

Giresun Atatürk Stadındaki mücadelede tüm gücünü ortaya koyan, ancak orta sahada iyi organize olamayan Derelispor’da ileri uçta yer alan oyuncuların da etkisiz kalışı, Bulancakspor’un ekmeğine yağ çalarken; 66’ncı dakikada Ali Sarıaydın ile kazanılan gol, maça heyecan getirdi. Seyircilerinin de desteğiyle maça ortak olmak isteyen Derelispor’da, yakalanan pozisyonlar heba edilince, ikinci gol gelmedi. Bulancakspor’da 85’nci dakikada A. Kadir’in kırmızı kart görmesi, Sarı-Kırmızılı takımı iştahlandırdı ama, kalan sürede Derelispor’dan gol sesi gelmedi. Böylece maç, Bulancakspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona ererken; Derelispor bir kez daha BAL’ın kapısından döndü.

Bu sonuca göre, yeni sezonda BAL’a yine Bulancak devam edecek ve Derelispor’da Süper Amatör Ligde mücadele verecek.Böylece BAL’da ilimiz Giresun’u bir kez daha Görelespor ile Bulancakspor temsil edecekler.

Öte yandan, Giresun Atatürk Stadında 25 Nisan Salı günü oynanan Bulancakspor-Derelispor takımlarım arasındaki baraj maçından önce, Süper Amatör Kümede 26 golle Gol Kralı olan Eynesil Belediyesporlu Burhan Nebioğlu'na, ASKF Başkanı Mehmet Güngör ve Futbol İl Temsilcisi Sinan Işık tarafından kupa verildi.  
Haber:Mahmut BORA - TİREBOLU

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri