Futbol Turnuvası Soluksuz Devam ediyor

Futbol Turnuvası Soluksuz Devam ediyor

Futbol Turnuvası Soluksuz Devam ediyor
Giresun
G.Tarihi: 06.03.2018 23:58
1391 Okunma
0
Futbol Turnuvası Soluksuz Devam ediyor

“Spor Sağlıktır, Kardeşliktir, Barıştır” sloganı ile devam eden; personel arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, kurum içi aidiyet duygusunu pekiştirmek ve sağlık için çalışanlarımızı spora teşvik etmek amacıyla “Bahar Kupası” adı altında Giresun Bölge Müdürlüğünde düzenlenen futbol turnuvasına ilk maçlar tamamlandı.

A grubunda Cuma günü oynanan ve Akkuş Orman İşletme Müdürlüğü’nün Dereli Orman İşletme Müdürlüğü karşısında 9-2 kazandığı maç sonrası bu günkü karşılaşmalarda;
A grubunda; Şebinkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü, Giresun Orman İşletme Müdürlüğü’nü deplasmanda 5-2, Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’nü deplasmanda 15-1 yendi.

B grubunda; Ormanspor, Mesudiye Orman İşletme Müdürlüğü’nü 5-1, Espiye Orman İşletme Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü’nü 6-5 yendi.

B grubundaki son karşılaşma olan; Tirebolu Orman İşletme Müdürlüğü Ordu Orman İşletme Müdürlüğü karşılaşması tertip komitesi kararıyla 21.03.2018 tarihinde oynanacaktır.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri