GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET

GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET

GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET
Giresun
G.Tarihi: 17.06.2018 09:17
1455 Okunma
0

GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerine hazırlanan milletvekili adayları seçim çalışmaları için ziyaretlere devam ediyorlar.
AK Parti Giresun milletvekili adayı Av. Kadir Aydın’da seçim çalışmalarına ilçeleri gezerek devam ediyor. İlçelerde gün boyu esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Milletvekili Aydın, akşamları da iftar programlarına katılıyor. Bu kapsamda Bulancak’ta Öztürk Fındık tarafından düzenlenen iftar programında minik çocuklarla karşılaşan Milletvekili Adayı Aydın, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Milletvekili Adayı Aydın, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız geleceğimiz, geleceğimiz onlara emanet, onlar güldükçe biz hayata daha çok bağlanıyoruz. Onların gülmesi ve mutlu olması için Vakit Türkiye Vakti diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına sahip çıkarak, tüm hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri