GEZMİŞLER İNŞAAT 38.YAŞINI KUTLADI

GEZMİŞLER İNŞAAT 38.YAŞINI KUTLADI

GEZMİŞLER İNŞAAT 38.YAŞINI KUTLADI
Giresun
1209 Okunma
0
15 Ocak 1981’de kurulan ve Giresun’un en köklü inşaat şirketi olma ünvanını yıllardır gururla taşıyan Gezmişler İnşaat 38 yaşında.Şantiye alanında yapılan kutlamada konuşan Gezmişler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Aykut Gezmiş şunları söyledi: “Mesleki başarılar ve gururlarla dolu geçen 38 yılımızda, binlerce aileyi ev sahibi yaptık, bölge ekonomisine “fayda” sağladık, katma değer yarattık. Her yıl vergi rekortmenleri arasında yer aldık. İnşaatlarımızı sürekli olarak erken teslim ettik. Teslim töreni yapan tek müteahhit olarak farklılığımızı ortaya koyduk. İnovasyona ve bilgiye önem verdik, gençlerimize sahip çıktık. Hem 38 yıllık ulu bir çınarın bilgeliğine, hemde yeni bir fidanın dinamizmine aynı anda sahip olmayı hedefledik. 38 yıldır aynı sektörde durmaksızın devam edebilmemizin ve bu anlamda sektörün lideri olabilmemizin temel sebebi: müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve güvendir.

Güçlü sermaye yapımızla aslında dünyanın her yerinde iş yapma imkanımız varken, biz yatırımlarımızı memleketimiz Giresun’a yapmayı tercih ettik.

Biz, asıl işi inşaat olan gerçek bir inşaat firmasıyız. Biz, işini severek yapan ve birbirine sevgiyle bağlı büyük bir aileyiz. Biz güvenin adresiyiz.

Bu vesileyle tüm Gezmişler İnşaat ailesinin 38. yılını kutlar, hep birlikte nice huzurlu yıllara kavuşmayı dilerim.”

UFUK KEKÜL

https://www.giresun28haber.com/gezmisler-insaat-38-yasini-kutladi.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri