GİRESUN 20 PROJE İLE AVRUPA’DA

Erasmus+ Programı 2020 dönem proje başvuruları açıklandı. Buna göre Giresun’dan toplam 20 proje hibe almaya hak kazandı.

GİRESUN 20 PROJE İLE AVRUPA’DA
Giresun
G.Tarihi: 23.08.2020 19:11
3129 Okunma
0
Erasmus+ Programı 2020 dönem proje başvuruları açıklandı. Buna göre Giresun’dan toplam 20 proje hibe almaya hak kazandı. Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun’dan 20 okulun Erasmus+Programına katılacağını kaydetti. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, "Bu rakam bu güne kadar ilimizin Erasmus+ projeleri kapsamında ulaştığı en yüksek rakamdır. Eğitim öğretimle ilgili her konuda olduğu gibi, proje uygulamaları konusunda da belirgin bir başarı görülmektedir. İdareci ve öğretmenlerimizin konuya ilişkin duyarlılıklarını biliyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın gelişimi için çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca özellikle Erasmus+ projeleri kabul edilen okullarımızın idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim” dedi. GİRESUN EKSPRES

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri