GİRESUN’A MHP DAMGASI VURAN GENÇ İL BAŞKANI

GİRESUN’A MHP DAMGASI VURAN GENÇ İL BAŞKANI

GİRESUN’A MHP DAMGASI VURAN GENÇ İL BAŞKANI
Giresun
G.Tarihi: 06.04.2019 06:30
1396 Okunma
0
Giresun’a Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Damgası vuran Türkiye çapında en genç il başkanlarından olan Ertuğrul Gazi Konal seçmenin teveccühüne teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, “Yerel seçimlerde MHP Giresun İl Başkanlığı olarak 3 İlçe; Alucra, Çamoluk, Yağlıdere ve 2 Belde Belediyesi; Merkez Duroğlu, Yağlıdere Üçtepe olmak üzere 5 belediye ve Giresun Merkezde Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlanmıştır.

İl Genel Meclisi’nde MHP %19.20 ile 55 bin 560 oy alarak; Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar, Doğankent, Yağlıdere ve Görele’de toplam 6 Genel Meclis Üyemizde Özel İdarede Partimiz Temsilcisi olarak göndermiş durumdayız.

Bu başarıda emeği geçen Başta MHP MYK Üyemiz Volkan Dudu ve bizleri seçimlerde yalnız bırakmayan Erzurum Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Kamil Aydın, Sivas Milletvekilimiz Ahmet Özyürek, Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt, Ankara Milletvekilimiz Erkan Haberal, Eski Trabzon Milletvekilimiz ve MYK Üyemiz Süleyman Latif Yunusoğlu ve elbette tüm İl ve ilçe Teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Şerefli bir şekilde demokratik bir seçim süreci sonunda seçimleri kazanan ve kazanamayan ama 50. yılımızda kurumsal kimliğimizi en iyi şekilde temsil eden tüm adaylarımıza da ayrıca minnettarım.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin sözünü Giresun’da yere düşürmediğimiz için son derece mutluyuz. Bugünden itibaren kazanan adaylarımızı İl Başkanlığı olarak destekleyeceğimizi, eksiklikler gördüğümüz İlçelerde ise muhterem halkımızın teveccühünü kazanmak için daha gayretli çalışacağımızı beyan eder tüm yeni yönetimlere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.ETHEM BAKAR
https://gurbetcigiresun.eu/giresuna-mhp-damgasi-vuran-genc-il-baskani-31092-haberi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri