GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENLİKOĞLU...

GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENLİKOĞLU...

GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENLİKOĞLU...
Giresun
G.Tarihi: 11.03.2019 09:11
1396 Okunma
0


Cumhur İttifakı’nın AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Giresun’u karış karış gezip vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.  Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Mahallesi’nde, Yeniyol’da ve Nihatbey Caddesi’nde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.  Gittiği her yerde halkın çok yoğun sevgi seliyle bağrına bastığı Şenlikoğlu, vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını dinledi, bu sıkıntıların giderilmesi için atılması gereken adımlar konusunda istişarelerde bulundu.

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, vatandaşlara Giresun’un geleceğini yeniden inşa etmek için hazırladıkları projeler hakkında detaylı bilgiler vererek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde destek istedi.  Giresun’un kaybedecek zamanı olmadığına dikkat çeken Şenlikoğlu, “Artık seçimlere çok az bir süre kaldı. Şehrimizin belediye hizmetleri anlamında içerisinde bulunduğu durum ortada. Giresun’umuz belediyede son 10 yılını kaybetti ve ilimizin bir 5 yılını daha kaybetmesini istemiyoruz” dedi. 7Şenlikoğlu, “Projelerimiz hazır, kaynaklarımız hazır, bütün teşkilatlarımızla, MHP’li ve ülkücü dava arkadaşlarımızla birlikte bizler hazırız. Arkamızda Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği var. Bu şehrin önünü açmak, Giresun’un geleceğini yeniden inşa etmek ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir Giresun bırakmak için siz değerli halkımızdan 31 Mart seçimlerinde yetki istiyoruz” şeklinde konuştu.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri