Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Giresun
4694 Okunma
0

Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapısı yetersiz olan bölgelerde bazı sorunların yaşanması üzerine belediye ekipleri 2 farklı bölgede belirli programlar dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu anlamda ekiplerimizce Gemilerçekeği Mahallesi Çakrak Sokak’ta geçtiğimiz hafta başlatılan geniş kapsamlı kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları devam ederken diğer yandan yağmursuyu ızgaraları da yerleştiriyor.

Bir başka çalışma ise Aksu Mahallesinde yürütülüyor. Mehmet İzmen Caddesi 51 Nolu Sokak’ta kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışması yapılıyor. 500 metrelik alana 300 lük borular döşenirken, bölgenin mevcut kanalizasyon hattı da yenileniyor. Yağmursuyu hattının bulunmadığı bölgeye ilk kez yağmursuyu hattı yapılıyor.

Diğer yandan, şehrin birçok cadde ve sokaklarında küçük çaplı kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hatlarında tamiratlar süratle devam ediyor.

Belediye ekipleri sorunların olduğu bölgeleri tespit ederek aciliyet sırasına göre vatandaşların her türlü talebine cevap veriyor.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri