Giresun Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı

Giresun Belediyesi ile Esenler Belediyesi arasında imzalanan "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" protokolü kapsamında ortak kentsel dönüşüm proje ekibi oluşturulacak.

Giresun Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı
Giresun
G.Tarihi: 28.07.2020 04:43
8440 Okunma
0
Giresun Belediyesi ile Esenler Belediyesi arasında 'Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı' kapsamında sözleşme imzalandı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentin bazı bölgelerinde başlatılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili ilk adım atıldı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul'a giderek kentsel dönüşümle ilgili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile bir araya geldi.

Yapılan görüşme sonrasında Giresun Belediyesi ile Esenler Belediyesi arasında 'Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı' kapsamında bir sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre Giresun Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için Esenler Belediyesi'nden belli bir süreliğine, konusunda uzman personel ve proje desteği alacak.

Bu süreçte de Giresun Belediyesi kendi ekibini yetiştirecek ve ekip göreve hazır hale getirilecek. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sözleşme imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, Giresun'da Esenler Belediyesi’nin dönüşümle alakalı tecrübesinden yararlanmak istediklerini ifade ederek, desteklerinden dolayı Başkan Göksu ve yönetimine teşekkür etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri