GİRESUN BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ

GİRESUN BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ

GİRESUN BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ
Giresun
G.Tarihi: 28.08.2019 11:43
903 Okunma
0
Giresun Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni coşku içinde gerçekleşti.

Atatürk Meydanında toplanan çocuklar aileleri ile birlikte konvoy eşliğinde şehir turu attılar.

Şehir turunun ardından Ada Restoran’da gerçekleşen programa katılan aileler ve çocukları Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile buluştu.

Şölende Aşr-ı Şerif ve dualar okunup misafirlere ikramlarda bulunuldu. Şölen esnasında duygu ve düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu; ‘’Bugün çok özel ve güzel bir günde beraberiz. Evlatlarımızın delikanlılığa ilk adımı olan sünnetlerinin sonrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi belediyemiz Sosyal Belediyecilik anlayışını kendine ilke edinerek çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda düzenlediğimiz sünnet şöleni ile birlikte çocuklarımızın sevincine ortak olduk. 31 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında belediyemize başvuru yapan 51 ailemizin çocuklarının yapılan sağlık kontrollerinden sonra sünnet olmasına vesile olduk. Çocuklarımız bu şehrin geleceği, biz de evlatlarımızın geleceği adına her zaman yanlarında olacağız. Onların çok daha güzel günlerinde, sağlıkla afiyetle birlikte olalım. Onların düğünlerinde beraber olalım, onlarla birlikte övünelim, birlikte iftihar edelim. Dilerim ki askerlikleri ve evliliklerinde da beraber oluruz. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim’’ dedi.

Sünnet Şölenine Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Turizm İl Müdürü Kemal Gürgenci, MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Naim Elmas ve Cumhur Karahasan, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Öden ve Abdurrahman Demirel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Berrin Aydın, AK Parti Meclis Üyesi Adil Erol, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız ve Müftü Yardımcısı Yusuf Genç katıldı.

Sünnet Şöleninin ardından çocuklar Lunapark’ta doyasıya eğlendiler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri