GİRESUN BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ TAŞLARI KULLANIYOR

GİRESUN BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ TAŞLARI KULLANIYOR

GİRESUN BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ TAŞLARI KULLANIYOR
Giresun
G.Tarihi: 24.10.2019 11:11
1141 Okunma
0
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, belediyeye ait Batlama’daki konkasör tesislerinde incelemelerde bulundu. Belediyeye yeni kazandırılan ve saatte 5 bin üretim kapasitesine sahip kilit parke döküm makinesini de inceleyen Başkan Şenlikoğlu, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. 
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yapmış olduğu incelemeler ile ilgili şunları söyledi; “Belediyemizin genel işleyişi ile ilgili önemli adımlar attık. Dışardan yapılan hizmet alımlarını en az seviyeye indirmek için kendi şantiyemizde kendi ekiplerimiz ve kendi ekipmanlarımız ile üretimler yapıyoruz. Bu bağlamda belediyemiz bünyesinde kullanılacak yeni bir üretim makinasını aldık. Bu makine ile şehrimizde yapmış olduğumuz birçok üst yapı çalışmaların da kullanılan malzemeleri üreteceğiz. Önceden belediyemize ait sadece bordür taşı döküm makinası vardı. Artık şimdi günde 5 bin adet üretim yapma kapasitesine sahip yeni döküm makinamız da var. Bu makina ile 6’lık ve 8’lik kilit parke, 10’luk, 15’lik ve 20’lik briket, yağmursuyu oluğu ve bordür taşı dökümleri çok rahatlıkla yapılabilecek” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri