GİRESUN CAMİASI İFTARDA BULUŞTU

GİRESUN CAMİASI İFTARDA BULUŞTU

GİRESUN CAMİASI İFTARDA BULUŞTU
Giresun
G.Tarihi: 18.05.2019 12:40
1327 Okunma
0
GİRESUN CAMİASI İFTARDA BULUŞTU
Giresun Federasyonunun düzenlemiş olduğu geleneksel iftar programı Bağcılar Belediyesi Halk sarayında yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda iftar yemeğinin ardından sofra duası yapıldı. Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş yaptığı konuşmada bu iftarların Giresunluların tanışması, beraberlik duygularının güçlenmesi, Giresun’un ve Giresunluların sorunlarının çözümlenmesi için bir zemin olduğunu hatırlatarak, hemşerileri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirtti.
Musa Ada tarafından sunumu gerçekleştirilen iftar programına ev sahibi olarak destek veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve ekibine, Federasyon Başkanı ve Muhterem Memiş ve protokol teşekkürlerini sundu.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yerel seçimlerden sonra ilk defa geldiği İstanbul’da yapılan iftar programında büyük ilgi gördü, hemşerileri ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek Federasyon Başkanı Muhterem Memiş ve ekibine ilgiden ve organizasyondan dolayı teşekkür etti.
Günün sürprizini Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı yaparak Giresun Federasyonuna ait olan Bağcılar’da bulunan arsa üzerine Giresun Federasyonu Kültür merkezi yapmak üzere destek sözü verdi.
İftar Programına AK Parti genel Başkan yardımcısı Nurettin Canikli, TBMM İdare amiri Hasan Turan, CHP İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Yıldız Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar ve ekibi, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, bürokratlar ve davetliler katıldı.
İftar programı Protokolü yaptığı selamlama konuşmalarında Ramazan ayının öneminden bahsederek, hepimiz Giresun’a ve hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bu akşam burada Ramazan'ın bereketini, feyzini hissetmek adına bir araya geldik. İnşallah birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmiş bir şekilde ayrılacağız, iftar organizasyonunu düzenleyen Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz, dediler.
Program sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve Kadınlar kolu Başkanı Yeliz Gülmüş Anneler günü dolayısıyla Menşure Sevim’e çiçek takdim ettilerSadi TOYGAR

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri