GİRESUN EĞRİBEL TÜNELİNDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR

​Eğribel Tünelinde 2 Km Aşıldı

GİRESUN EĞRİBEL TÜNELİNDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR
Giresun
G.Tarihi: 26.08.2016 04:02
11363 Okunma
0
Eğribel Tünelinde 2 Km Aşıldı

Giresun Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada Eğribel Tünelininde yaklaşık 2.km lik bir mesafe kat edildiğini belirterek, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Karahan gazetecilere yaptığı açıklamada; "Giresun bizim dolu dolu 3 yıl yaşadığımız şehrimiz. Havalimanının açılması ve Eğribel Tünelinin temelinin atılması bizim için güzel bir anı. Eğribel Tünelinde yaklaşık 2 km'lik mesafe kat edildi" diyerek çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanının önemine de değinen Vali Karahan “Havalimanı en önemli yatırımlardan. Geçen sene açıldı. Keşke imkan olsaydı da 20-30 sene önce havalimanı olsaydı. Giresun, Ordu şimdi çok farklı bir yer olurdu. Neyse ki çok şükür bu zamanda oldu. Şimdi günlük 23 seferiyle ciddi bir havalimanımız var. Bundan faydalanacağız. Her alanda büyük bir ivme kazandırdı.  Bulancak’ta Organize Sanayi Bölgemiz var tamamlanmak üzere. Oda ciddi bir istihdam sağlayacak. Yavaş yavaş Giresun’daki potansiyeli harekete geçireceğiz” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri