GİRESUN EMNİYETİ RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİNİ ALDI

GİRESUN EMNİYETİ RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİNİ ALDI

GİRESUN EMNİYETİ RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİNİ ALDI
Giresun
G.Tarihi: 25.06.2017 22:18
1192 Okunma
0
GİRESUN EMNİYETİ RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİNİ ALDI
İl Emniyet Müdürlüğü yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramı ile ilgili olarak İl Merkezinde Asayiş ve Trafik tedbirleri konusunda gerekli planlamalar yaptı.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,
Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve sükûn içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla Şehirlerarası Otogar, Mezarlıklar, Atatürk Parkı, Debboy Mevkii, Keşap Durağı, Gazi Caddesi, Giresun Kalesi, Bulancak Durağı Kavşağı, Malpazarı Kavşağı, Tabaklar Geçidi Mevkii ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde Asayiş yönünden alınacak Emniyet tedbirlerinde her gün 6 güzergâhta devriye personeli ile (15) motorize ekip, Karadeniz Sahil Yolu ile kentimizin ana arterleri ve önem arz eden kavşaklarda alınacak trafik tedbirlerinde ise 12 yaya Trafik personeli ile 13 motorize Trafik ekibi görevlendirilmiş, Şehir Merkezinin giriş ve çıkışlarında oluşturulan kontrol noktalarında ise her gün 16 personel ile denetimler planlanmıştır. 
Bayram haftası süresince her gün 12 devriye personeli ve 12 yaya trafik personeli,16 kontrol noktası görevlisi ile 34 motorize ekip olmak üzere Toplam 112 personelle gerekli tedbirler yürütülecektir.
Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz/Amirliklerimiz tarafından da Bayram süresince Asayiş ve trafik tedbirleri ile ilgili gerekli planlamalar yapılmıştır.
Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak Hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.
Daha Huzurlu, Daha Güvenli ve Daha İyi Yaşanılabilir Bir Giresun İçin Hep Birlikte…
GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri