“GİRESUN İÇİN ÇAL” MÜZİK KLİBİ YAYINLANDI

“GİRESUN İÇİN ÇAL” MÜZİK KLİBİ YAYINLANDI

“GİRESUN İÇİN ÇAL” MÜZİK KLİBİ YAYINLANDI
Giresun
G.Tarihi: 16.02.2019 13:06
1592 Okunma
0
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun talimatıyla Belediye Konservatuarı tarafından hazırlanan “Giresun İçin Çal” müzik klibi Atatürk Meydanı’nda gösterime sunuldu.

Türkiye genelindeki Giresunlu ünlü sanatçılarında destek verdiği proje Giresun Belediyesi’nin kuruluşunun 150. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında izleyicileri ile buluştu. Belediye Konservatuvarının organizasyonluğunda yapılan ve tamamı Giresunlu olan 128 sanatçı ve müzisyenin emek verdiği müzik klibi izleyiciler tarafından büyük hayranlıkla izlendi.

Giresun’un bütün ilçelerinde görüntülerin çekildiği müzik klibi Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun sosyal medya hesapları ve belediyenin youtube hesapları üzerinden eş zamanlı olarak yayınlanmaya başlandı.

Giresun İçin Çal müzik klibinin çekimlerini Kadircan Doğan, Grafik tasarım ve montajını Gökhan Demiray ve Bulut Tuncay, müzik düzenlemelerini ise Erman Baykan, Uğur Akar ve Mete Uğur Koçoğlu yaptı
.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri