GİRESUN İÇİN HER ZAMAN VARIZ

GİRESUN İÇİN HER ZAMAN VARIZ

GİRESUN İÇİN HER ZAMAN VARIZ
Giresun
G.Tarihi: 22.02.2017 12:16
1404 Okunma
0
Giresun İçin Her Zaman Varız
Giresun sivil toplum kuruluşlarının en büyük destekçisi Giresun Medya platformu,Urfadan kebap Tesislerinde, Giresun camiasının gündemindeki öne çıkan konuları görüşmek ve değerlendirme yapmak için bir araya geldi.
Giresun Medya Platformu; “Giresun için her zaman varız “,dedi

Her platformda ve her ortamda “’Giresun için varız” mesajları veren Medya Platformu,Giresun Alucra’lı hemşehrimiz Adem Delice’nin sahip olduğu Kağıthane Urfadan kebap tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek gündemdeki konuları görüştüler.

Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar ve yönetim kurulunda olan gazeteciler İbrahim Balcıoğlu,Şaban Kutlu,Metin Ruşen,Aydın Kömürcü,Ali Şükrü Kara,Ali Kaplan,Oğuzhan Kılıçaslan ,Hüseyin Şenel Odacı ve sunucu Hacı Mehmet Günaydın, Amerika’da da Restaurant zinciri olan Adem Delice’ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek iş hayatında başarıların devamını dilediler.

Amacı, Giresun’un ortak değerlerini öne çıkarmak, toplumu bilgilendirmek, aydınlatmak, hep beraber yardımlaşmayı, dayanışmayı bir program çerçevesinde yaparak, haber üretimini kamuoyu ile paylaşmak olan Medya Platformunun İstanbul da faaliyet gösteren basın mensupları ile yaptığı ‘’Güç Birliği’’ Giresun için faaliyet gösteren, diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil ediyor.

Basın olarak, Giresun’un bir çok temel sorunlarını gündeme getirdiklerini belirten Başkan Sadi Toygar ,Giresun için değer taşıyan birçok projenin Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde Medya platformu aracılığı ile başladığını söyledi.

Giresun Otobüs Terminali 24 Saat Hizmet Veriyor    Giresun Otobüs Terminali 24 Saat Hizmet Veriyor
Toygar;”Giresun Federasyonu ve diğer sivil toplum kuruluşları ile istişare ve diyalog içinde faaliyetlerde bulunmak istedikleri;Fakat STK’ların istedikleri değeri basın mensuplarına göstermediklerini,eleştiri ,övgü ve takdir haklarının tam olarak yansıtılmadığı söyledi.

Gündem maddesi olan Referandum oylamasında basın mensuplarının dengeli yayın yapma konusunda özen göstereceklerini söyleyen Başkan Sadi Toygar,Mart ayı sonu, Nisan ayı başında yapılması düşünülen 11. Giresun Günleri için Giresun Federasyonu ile istişare etmeden katılım konusunda karar vermeyeceklerini, geçtiğimiz yıl yapılan Giresun günleri sonuç değerlendirmesi yapılmadan da bir araya gelinmeyecegini belirtti.

8.Osman Ağa 15 Temmuz Şehitler futbol turnuvasına tam desteği vereceklerini belirten Başkan Sadi Toygar,önümüzdeki dönemde eğitim seminerleri yapmak için kurumlar ile işbirliğine gireceklerini söyledi.

Toygar, “yönetim kurulunun görüşleri ve fikirleri doğrultusunda toplumun özlemini duyduğu ve eksikliğini hissettiği tüm çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri