GİRESUN İÇİN HİZMETE TALİBİM

GİRESUN İÇİN HİZMETE TALİBİM

GİRESUN İÇİN HİZMETE TALİBİM
Giresun
G.Tarihi: 19.02.2019 16:45
1476 Okunma
0


Giresun için hizmete talip olduklarını söyleyen Şenlikoğlu, tek dertlerinin millete ve memlekete hizmet etmek olduğunu kaydetti. Milletin derdiyle dertlenmek, en iyi hizmetle buluşturabilmek için aday olduğunun altını çizen Şenlikoğlu, “Giresun için hedeflerimiz, hayallerimiz var, projelerimiz var. İnşallah 1 Nisan itibariyle bu hedefleri hep birlikte faaliyete geçirerek Giresun’un geleceğini garanti altına alacağız” dedi.

Giresun şehir içi dolmuş durakları, öğrenci servisleri ve taksici esnafı ile düzenlenen organizasyonda bir araya gelen AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, “Şimdi daha fazla çalışarak, daha fazla üreterek hep birlikte ilimizin geleceğine katkılar sunacağız. Çok güzel yatırımlar ve projeler hazırladık. Milletimiz takdir ederse göreve gelir gelmez bu projeleri hayata geçirip, Giresun’umuzu daha ileri bir noktaya taşıyacağız” dedi. Göreve gelir gelmez yatırımlara hız verileceğini, açıklanan Millet Bahçesi ve Nefes alan Şehir projesi ile Otopark, Ulaşım, Park bahçe, Yeni Pazar alanları, Modern Kongre ve Bilim Merkezleri alanında şehri yeniliklerle buluşturacaklarını ifade eden Başkan Adayı Şenlikoğlu "Şehrimizin geleceği için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yeni projelerimizle ilimizin geleceğine katkılar sunacağız. Biz hepimiz şehrimizin hizmetkarı olmak için yola çıktık. İnşallah bu güzel şehre en iyi şekilde hizmet sunacak, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Çok badirelere göğüs gererek bugünlere gelindiğini ifade eden Şenlikoğlu şöyle konuştu; “Zamanında parti kapatmalarla, 17-25 Aralık tezgahıyla 15 Temmuz hain darbe girişimiyle karşılaştık. Çok şükür birlik ve beraberliğimiz, milletimizin feraseti ile hepsini engelledik. Şimdi ekonomik olarak ülkemizin üzerinde oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Biz bu oyunları inşallah 31 Mart'ta sandıklarda bozacak, inşallah yeni bir zafer daha elde edeceğiz.” Haber kaynak:https://www.ekspresgiresun.com/siyaset/tek-derdimiz-giresun/haber-5068

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri