GİRESUN KIZILAY EYNESİL'DE İFTAR VERDİ

GİRESUN KIZILAY EYNESİL'DE İFTAR VERDİ

GİRESUN KIZILAY EYNESİL'DE İFTAR VERDİ
Giresun
G.Tarihi: 29.05.2019 04:59
1503 Okunma
0


KIZILAY’DAN İFTAR YEMEĞİ 

Giresun Kızılay Başkanlığı tarafından Eynesil’de iftar verildi. Eynesil Hafızlık Kuran Kursu yanında Kızılay tarafından kurulan çadırının ramazan sonuna kadar kalacağını belirten Kızılay Giresun Şube Başkanı Murat Cansız,” Kızılay tarafından kurulan bu çadırda iftarYemeği verecek olan hayırseverlerimiz bizim ile irtibata geçebilirler.İlkini düzenlediğimiz bu iftar yemeğine katılım oldukça yüksek oldu. Emeği geçen herkese ve katılanlara sonsuz teşekkür ederim” dedi. 
Kızılay Başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeği Eynesil Kaymakam Mustafa Temiz, Garnizon Komutanı Uğur Ahmet Alkan, Eynesil Emniyet Amir vekili Osman Ziya Aksu, Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren, Büyük Birlik Partisi MYKK Üyesi, İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, Karadeniz Omurilik Felçliler Dernek Başkanı Asiye Divli ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı daire amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile çok kalabalık vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri