​GİRESUN MEDYA PLATFORMU SEÇİMLER İÇİN YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

GİRESUN MEDYA PLATFORMU SEÇİMLER İÇİN YOL HARİTASINI BELİRLEDİ ‘’Durmak yok seçimler ile yaşamaya devam’’ Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, 29 Nisan Pazar günü yaptığı yönetim kurulu toplantısı sonrası bir açıklama yaptı.

​GİRESUN MEDYA PLATFORMU SEÇİMLER İÇİN YOL HARİTASINI BELİRLEDİ
Giresun
G.Tarihi: 08.05.2018 07:44
1650 Okunma
0
GİRESUN MEDYA PLATFORMU SEÇİMLER İÇİN YOL HARİTASINI BELİRLEDİ
‘’Durmak yok seçimler ile yaşamaya devam’’
Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, 29 Nisan Pazar günü yaptığı yönetim kurulu toplantısı sonrası bir açıklama yaptı.

Başkan Toygar yaptığı açıklamada; ’Yerel basın bir ülkede yapılan genel seçimlerin gündeme getirilmesi aşamasında çok önemli görevler üstlenir. Giresun Medya Platformu olarak milletvekilleri adaylarının ülkemize ve bölgemize yapacakları hizmetlerden dolayı siyasi parti ayırt etmeden "içimizden çıkan en iyi yönetim" diyerek destekleme kararı almış bulunuyoruz. ‘’Durmak yok seçimler ile yaşamaya devam’’ diyerek İstanbul’da yoğun bir milletvekili aday adayı bereketi var. İsteğimiz her bölgeden en az bir milletvekili hemşerimizin mecliste temsil edilmesi için yetki almasıdır. Diğer illerden çıkacak milletvekilleri ile birlikte TBMM’sinde temsil hakkının çoğalacağıdır.
Yeni anayasaya göre, meclisteki milletvekili sayısı da 550'den 600'e çıkarıldı. Yeni düzenlemede Ankara'da seçilecek milletvekili sayısı 32'den 36'ya, İstanbul'da seçilecek milletvekili sayısı da 88'den 97'ye yükseldi. İstanbul’dan sivil toplum içinden Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, BBP İl Başkanı Mustafa Mican gibi arkadaşlarımızın milletvekili aday olmaları bizleri sevindirmiştir. Hepsine başarılar dileriz.
Yerel basın olarak siyasetin amacına uygun özellikle seçimler döneminde siyaseti ve milletvekilleri adaylarını haber sayfalarında çokça işleyerek yerine getirmektedir
Bu durumun farkında olan siyasi partiler kitle iletişim aracı olan yerel basın yayınlarını kendi amaçlarına hizmet etsin diye kullanmaktadır. Bu açıdan Giresun Medya Platformuna bağlı yayın organları davet edildikleri toplantı ve etkinliklerin haberlerini yapmaya, iletişim olarak e-posta adresine gelen basın bültenlerine öncelikle yer vereceğimizi, bizlere bilgi verilmeyen, davet edilmeyen toplantılar ile ilgili haberlerden sorumluluk almayacağımızı, haber sayfalarına taşımayacağımızı kamuoyunun bilgisine duyururuz.
 Yerel basına değer veren, destekleyen kişi, kurum ve kuruluşlar ile ilişkilerimizi daha güçlendirmeye karşı görüş birliğine vardık. Kim olursa olsun, ister siyasetçi, ister bürokrat, ister iş adamı olsun ‘’karşısındakine değer vermedikçe karşısına hep değer vermeyen insanlar gelir’’ bunu unutmamak gerekir. Belediyeler kültür müdürlükleri aracılığı ile kendi yayınlarını yapıyor, siyasetçiler de danışmanları vasıtası ile sosyal medya üzerinden duyurularını yapıyorlar. Yerel medyaya ihtiyacı olanlar daha ciddi çalışarak, basına değer veriyorlar.
Bir bölgede bir şehirde gündemin, haberin ne olduğu veya ne olması gerektiğinin bilinmesi o yöre halkı için çok önemlidir. Giresun Medya Platformu olarak seçimlere hazır olduğumuzu belirtir, basına değer verenler ile yol yürüyeceğimizi belirtiyoruz’’dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri